Tester digital pentru contoare de gaze rotative Meriam M201


Testerul digital pentru contoare de gaze rotative Meriam M201 este programat special pentru a măsura presiunea diferențială și pentru a afișa media reală a acestor măsurători. Cantitatea de timp în care are loc media este controlată de utilizator. Această caracteristică abordează problemele legate de creșterea debitului și pulsația. Testeulr digital pentru contoare de gaze rotative Meriam M201 are o precizie de 0,1% FS (28 în domeniul H2O) sau 0,05% FS (200 în domeniul H2O). Acest lucru oferă o precizie mai bună în domeniile DP scăzute în comparație cu manometrele sau manometrele mecanice. Testerul rotativ al contorului de gaz M201 este potrivit pentru utilizare în teren, precizia sa nu este afectată de temperatură în intervalul calibrat de 23ºF - 122ºF. Acest efect de temperatură asupra manometrelor mecanice, manometrelor de lichid și unor indicatori digitali poate avea ca rezultat o acuratețe serioasă. erori. Afișajul digital elimină erorile de paralaxă și, în funcție de intervalul indicatorului, poate avea o rezoluție de 0,01 sau 0,001 în H2O. O caracteristică min/max permite, de asemenea, utilizatorului să vadă presiunile minime și maxime înregistrate în timpul testului. Unitatea este portabilă și, cu ajutorul colectorului integrat de apăsare pentru citire, testerul digital pentru contoare de gaze rotative Meriam M201 poate fi utilizat în siguranță cu linii cu o presiune statică de până la 150 PSIG.Producător:
Meriam
Cod produs:
M201

 • Descriere
 • Specificații

Testerul digital pentru contoare de gaze rotative Meriam M201 este programat special pentru a măsura presiunea diferențială și pentru a afișa media reală a acestor măsurători. Cantitatea de timp în care are loc media este controlată de utilizator. Această caracteristică abordează problemele legate de creșterea debitului și pulsația. Testeulr digital pentru contoare de gaze rotative Meriam M201 are o precizie de 0,1% FS (28 în domeniul H2O) sau 0,05% FS (200 în domeniul H2O). Acest lucru oferă o precizie mai bună în domeniile DP scăzute în comparație cu manometrele sau manometrele mecanice. Testerul rotativ al contorului de gaz M201 este potrivit pentru utilizare în teren, precizia sa nu este afectată de temperatură în intervalul calibrat de 23ºF - 122ºF. Acest efect de temperatură asupra manometrelor mecanice, manometrelor de lichid și unor indicatori digitali poate avea ca rezultat o acuratețe serioasă. erori. Afișajul digital elimină erorile de paralaxă și, în funcție de intervalul indicatorului, poate avea o rezoluție de 0,01 sau 0,001 în H2O. O caracteristică min/max permite, de asemenea, utilizatorului să vadă presiunile minime și maxime înregistrate în timpul testului. Unitatea este portabilă și, cu ajutorul colectorului integrat de apăsare pentru citire, testerul digital pentru contoare de gaze rotative Meriam M201 poate fi utilizat în siguranță cu linii cu o presiune statică de până la 150 PSIG.

 • domeniu de masura ( unul la alegere ) :
 • 0 ÷ 28 inH2O ( 0 ÷ 69 mbar ) , diferential
 • 0 ÷ 200 inH2O ( 0 ÷ 490 mbar ) , diferential
 • clasa de precizie : 0,05 % din cap de scala ( include efectele de linearitate, histerezis, repetabilitatea, temperatura -5 °C ÷ + 50°C )
 • temperatura ambientala pentru care se realizeaza compensarea cu temperatura : -5 °C ÷ + 50°C
 • unitati ingineresti de masura programabile : psi, mbar, bar, kPa, MPa, cmH2O, mmHg ,etc , functii : delta P , Min , Max , testare scurgeri ( scapari de presiune ) , damp ( 0,1 la 25 sec ) , zero , auto shut – off ( 10 , 20 , 30 , 45 , 60 min )
 • afisare simultana timp de testare , valoare delta P , Pmin si P max cronometru intern
 • memorare automata sau manuala a 240 citiri , posibilitate de vizualizare ulterioara a valorilor salvate afisare : numerica , LCD cu 5 digiti , 2 linii x 16 caractere alfanumerice
 • alimentare : 4 x baterii 1,5V alkaline , model AA , incluse
 • prevazut cu manifold ( valva ) de egalizare cu doua cai cu buton ON/OFF , pentru conectare la contor , asigura protectia la suprapresiune presiune statica maxim admisibila 10 bari ( cand se conecteaza ambele porturi de presiune simultan )
 • racordare la proces : marime 1/8 ’’ NPTf
 • compatibilitate mediu : gaze uscate , curate , non-corozive aprobare protectie intrinseca ATEX: EExia II CT4 ( optional ), aprobare CE
 • temperatura de operare : - 5 °C ÷ + 50°C
 • temperatura de stocare : -40 °C ÷ + 60°C
 • dimensiuni de gabarit / greutate ( fara manifold ) : 165 x 91 x 57 ( mm ) / 392 grame
 • kit-ul de livrare : manometru , manifold de egalizare , certificat de calibrare producator trasabil la NIST.

Alte produse care v-ar putea interesa

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro