Miliohmetru digital MEGABRASS MO-2Ke


Miliohmetru MEGABRASS MO-2Ke este un instrument portabil, controlat de microprocesor, folosit pentru a măsura cu precizie rezistențele contactelor, comutatoarelor, transformatorului și înfășurărilor motorului etc., utilizând curenți de testare de la 1 mA până la 1 A. Utilizează principiul de măsurare de tip Kelvin (4-borne), eliminând astfel erorile cauzate de plumb și rezistențele de contact.Producător:
Megabrass
Cod produs:
MO-2Ke

 • Descriere
 • Specificații

Miliohmetru MEGABRASS MO-2Ke este un instrument portabil, controlat de microprocesor, folosit pentru a măsura cu precizie rezistențele contactelor, comutatoarelor, transformatorului și înfășurărilor motorului etc., utilizând curenți de testare de la 1 mA până la 1 A. Utilizează principiul de măsurare de tip Kelvin (4-borne), eliminând astfel erorile cauzate de plumb și rezistențele de contact. Citirile rezistenței sunt afișate pe afișajul alfanumeric cu o rezoluție de până la 4½ cifre. Permite măsurarea rezistențelor de până la 2 kΩ, cu rezoluție de 0,01 mΩ. Precizia măsurătorilor este garantată de sistemul de ultimă generație pentru amplificarea semnalului, fără compensare și cu stabilitate pe termen lung. Echipamentul are o ieșire serială (RS232) care permite colectarea valorilor măsurate într-o imprimantă, notebook, computer palm-top sau orice data logger pentru a înregistra testele efectuate. Funcția HOLD păstrează pe afișaj valoarea măsurată la un anumit moment de timp. Curentul de testare poate fi reglat de către operator în fiecare dintre scale, iar valorile acestora sunt afișate în formă analogică (bargraph), facilitând măsurarea rezistențelor cu o componentă inductivă semnificativă. Tensiunea de ieșire în circuit deschis este de până la 10 V, în funcție de curentul de testare selectat, reducând timpul de stabilizare pentru curentul de testare atunci când sunt măsurate elemente cu inducție puternică (în special înfășurările transformatoarelor). Circuitul de măsurare are o protecție eficientă împotriva vârfurilor de tensiune generate de acele inductanțe. Echipamentul este găzduit într-o carcasă robustă din plastic, cu un capac cu balamale și mâner de transport. Este un echipament portabil, puternic, rezistent la impact și ușor, potrivit pentru a fi folosit în aer liber și în condiții meteorologice severe. Furnizează măsurători foarte fiabile și precise atât în laborator, cât și pe teren.

 • pentru masurarea rezistentelor infasurarilor motoarelor, generatoarelor, transformatoarelor de putere
 • principiu de masura : raport U / I ( metoda cu 4 fire )
 • domenii masura rezistente ohmice : 20 m / 200 m / 2  / 20  / 200  / 2.000 
 • afisaj LCD; 3 1/2 digiti
 • precizie:  0,2 % din citire
 • rezolutie functie de domeniile de masura : 10  / 100  / 1 m / 10 m / 100 m / 1 
 • curent de test functie de domeniile de masura rezistente : 1A / 100 mA / 100 mA / 10 mA / 1 mA / 0,1 mA
 • alimentare de la acumulator incorporat reincarcabil de la incarcator extern, alimentat la 230 V, 50 Hz
 • dimensiuni de gabarit ( aparat ) / greutate totala kit : 260 x 155 x 100 mm. / 2,9 kg. ( total )
 • kit-ul de livrare : aparat, set de cabluri de test ( tip Kelvin ), incarcator, valiza transport pentru aparat, cabluri si incarcator, certificat de calibrare.

Alte produse care v-ar putea interesa

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro