• Calibrator multifunctional de proces Additel 226

  Producator: Additel

  Noua serie de calibratoare de proces multifuncționale de la Additel duce portabilitatea, funcționalitatea și acuratețea la un nivel cu totul nou și o împachetează cu un ecran tactil color intuitiv și ușor de utilizat. ADT226 este un calibrator de proces puternic, dar rentabil. Suntem încrezători că aceste noi instrumente nu numai că vor îndeplini cerințele dvs. de calibrare, dar vor face metrologia simplă pentru dvs.!

 • Calibrator multifunctional de proces Additel 226Ex

  Producator: Additel

  Calibratorul Additel 226Ex cu aprobare ATEX este un calibrator multifuncțional pentru utilizare în zone periculoase. Dispozitivul permite măsurarea și simularea/generarea diferitelor variabile fizice. Operarea este intuitivă și are loc prin intermediul unui afișaj LCD TFT de 4,4 inchi. ADT226Ex este versatil și oferă un raport preț/performanță foarte bun.

 • Calibrator multifunctional de proces Additel 227

  Producator: Additel

  Calibratorul ADT227 este un calibrator multifuncțional de documentare și permite măsurarea și simularea/generarea diferitelor cantități fizice. Operarea este intuitivă și are loc prin intermediul unui afișaj LCD TFT de 5 inchi. Opțional este disponibilă o funcție de înregistrare de date. Versiunea ADT227-HART are, de asemenea, un comunicator HART complet. ADT227 este versatil și oferă un raport preț/performanță foarte bun.

 • Calibrator multifunctional de proces Additel 227Ex

  Producator: Additel

  Calibratorul ADT227Ex cu aprobare ATEX este un calibrator multifuncțional de documentare pentru utilizare în zone periculoase. Dispozitivul permite măsurarea și simularea/generarea diferitelor variabile fizice. Operarea este intuitivă și are loc prin intermediul unui afișaj LCD TFT de 4,4 inchi. Opțional este disponibilă o funcție de înregistrare de date. Versiunea ADT227Ex-HART are, de asemenea, opțiunea de a comunica cu transmițătoare compatibile HART. ADT227Ex este versatil și oferă un raport preț/performanță foarte bun.

 • Calibrator de curent si tensiune Additel 209

  Producator: Additel

  Ușor, funcțional și precis, Calibratorul de buclă Additel 209 va schimba modul în care lucrați. ADT209 are o precizie de 0,03% din citire. Obțineți măsurători de curent, tensiune și comutator și simulați sau furnizați mA sau un transmițător de proces. Operarea simplă este ceea ce face cel mai bine ADT209: prin apăsarea unui buton, puteți comuta la valorile zero și span, rampă automată și pas automat pe toată gama. În plus, 209 are un ecran mare, ușor de citit, care afișează simultan măsurarea cu procentul de interval.

 • Calibrator de curent si tensiune Additel 210

  Producator: Additel

  Calibratorul de buclă Additel 210 combină ușurința de utilizare și funcționalitatea, făcându-l instrumentul ideala pentru depanarea buclei de proces. Additel 210 are o precizie de 0,01% din citire. Dacă doriți să găsiți, să simulați sau pur și simplu să măsurați, seria de calibratori Additel Loop se va potrivi nevoilor dvs. Additel 210 permite măsurarea curentului, tensiunii și a unui comutator. De asemenea, puteți simula sau sursa mA sau un transmițător de proces. Cu o apăsare a unui buton, puteți comuta la valorile zero și span, rampă automată și pas automat pe tot intervalul. Fiecare calibrator de buclă are un ecran mare, ușor de citit, care afișează simultan măsurarea cu % din interval.

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro