Termometre digitale cu sonde

 • Termometru digital portabil cu sonda ETI Therma 1

  Producator: Eti

  Termometrul digital ETI Therma 1 este un instrument robust și ușor de utilizat, care funcționează în intervalul de la -99,9 la 1372 °C cu o rezoluție de 0,1 °C sau 1 °C. Termometrele Therma 1 sunt găzduite într-o carcasă robustă și ușoară din ABS, care conține „ Aditivul Biomaster care ajută la reducerea creșterii bacteriene. Therma 1 are un afișaj LCD mare, ușor de citit, cu circuit deschis „Err” și indicație de baterie descărcată. Fiecare termometru este alimentat de trei baterii AAA de 1,5 volți care oferă o durată de viață a bateriei de minim cinci ani. Unitățile se vor opri automat după zece minute, maximizând durata de viață a bateriei. Această caracteristică poate fi dezactivată de utilizator, dacă este necesar. Therma Elite este furnizat într-o cutie cu fermoar.

 • Termometru digital portabil cu sonda ETI Therma 3

  Producator: Eti

  Termometrele industriale digitale ETI Therma 3 sunt instrumente robuste și ușor de utilizat, care funcționează în intervalul de la -100 la 1370 °C cu o rezoluție de 1 °C. Termometrul Therma 3 este găzduit într-o carcasă robustă și ușoară din ABS, care conține aditiv „Biomaster” care ajută la reducerea creșterii bacteriene. Therma 3 are un afișaj LCD mare, ușor de citit, cu circuit deschis „Err” și indicație de baterie descărcată. Fiecare termometru este alimentat de trei baterii AAA de 1,5 volți care oferă o durată de viață a bateriei de minim cinci ani. Unitățile se vor opri automat după zece minute, maximizând durata de viață a bateriei. Această caracteristică poate fi dezactivată de utilizator, dacă este necesar. Therma Elite este furnizat într-o cutie cu fermoar.

 • Termometru digital portabil cu sonda ETI Therma Elite

  Producator: Eti

  Termometrul digital ETI Therma Elite este un instrument robust și ușor de utilizat, care funcționează în intervalul de la -99,9 la 1372 °C cu o rezoluție de 0,1 °C sau 1 °C. Termometrele Therma Elite sunt găzduite într-o carcasă robustă și ușoară din ABS, care conține aditiv „Biomaster” care ajută la reducerea creșterii bacteriene. Therma Elite are un afișaj LCD mare, ușor de citit, iluminat din spate, cu circuit deschis „Err” și indicație de baterie descărcată. Fiecare termometru este alimentat de trei baterii AAA de 1,5 volți care oferă o durată de viață a bateriei de minim cinci ani. Unitățile se vor opri automat după zece minute, maximizând durata de viață a bateriei. Această caracteristică poate fi dezactivată de utilizator, dacă este necesar. Therma Elite este furnizat într-o cutie cu fermoar. Therma Eite încorporează, de asemenea, o funcție de calibrare (±2°C) care permite utilizatorului să compenseze erorile sondei de termocuplu.

 • Termometru digital portabil cu sonda ETI Thermapen

  Producator: Eti

  Termometrul cu sondă ETI Thermapen oferă aceleași beneficii ca și termometrul Thermapen Classic, dar vine cu o sondă de temperatură puternică de uz general. Este ideal pentru introducere atât în solide, cât și în lichide. Termometrul cu sondă ETI Thermapen încorporează un afișaj digital mare, cu o citire precisă în intervalul de la -49,9 la 299,9 °C cu o rezoluție de 0,1 °C. Rezoluția poate fi comutată la 1 °C, dacă este necesar, printr-un comutator din compartimentul bateriei. Termometrul se va opri automat după zece minute, maximizând durata de viață a bateriei. Această caracteristică poate fi dezactivată dacă nu este necesară. Atât bateria descărcată (pictogramă), cât și indicația de circuit deschis sunt de asemenea afișate, atunci când este cazul. Fiecare ETI Thermapen® este alimentat de două baterii tip monedă cu litiu, cu o durată de viață minimă de 1500 de ore. Sonda termometrului se pliază în mod convenabil înapoi cu 180 de grade în lateralul instrumentului atunci când nu este utilizat. Carcasa este lavabilă și include aditiv „Biomaster” care reduce creșterea bacteriilor, iar garnitura ergonomică din cauciuc minimizează riscul pătrunderii apei, prafului sau alimentelor.

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro