Calibratoare portabile de presiune

 • Calibrator de presiune Additel 673

  Producator: Additel

  Calibratoarele digitale avansate de presiune Additel 673 vor redefini modul în care doriți să măsurați și să calibrați citirile și dispozitivele de presiune! Cu conectivitate la distanță fără fir, tehnologie cu microprocesor, senzori de presiune de siliciu de ultimă generație și capacitate de stocare la bord, acești calibratori atractivi și complet compensați cu temperatură vă vor oferi performanța, durabilitatea și fiabilitatea pe care le așteptați de la produsele Additel autentice.

 • Calibrator digital automatizat de presiune Additel 761A

  Producator: Additel

  Calibratoarele automate de presiune din seria ADT761A constau dintr-un calibrator de presiune și o pompă electrică integrată. Calibratoarele ADT761A sunt proiectate pentru calibrarea automată a transmițătoarelor de presiune, presostatoarelor, manometrelor etc.

 • Calibrator digital automatizat de presiune Additel 760

  Producator: Additel

  Calibratorul automat de presiune portabil Additel 760 include generarea și controlul presiunii într-un design portabil cu o greutate mai mică de 1,8 kg (4 lbs). Fiecare Additel 760 vine cu un modul de presiune calibrat care acoperă întreaga gamă și oferă o precizie de 0,02% FS. Modulele de presiune sunt ușor de îndepărtat și schimbat, iar Additel oferă o gamă completă de la 0,25 inH2O (±0,62 mbar) la 300 psi (20 bar).

 • Calibrator digital de presiune Additel 273Ex

  Producator: Additel

  Additel 273Ex este un calibrator de presiune portabil, multifuncțional, cu un ecran tactil color, interfață de utilizator asemănătoare smartphone-ului, sarcini de testare rapidă încorporate și capacitate opțională de comunicare HART.

 • Calibrator digital de presiune hidraulic Additel 762

  Producator: Additel

  Calibratorul automat de presiune Additel 762 este unic pe piata. Acest produs revoluționar este o soluție completă la cheie pentru automatizarea lucrărilor de calibrare a presiunii până la 700 bar în domeniul hidraulic. Proiectat atât pentru calibrarea la fața locului, cât și pentru aplicații de laborator, acest produs de ultimă generație devine rapid calibratorul de alegere atât pentru tehnicienii de laborator, cât și pentru tehnicienii de teren, datorită portabilității și preciziei sale.

 • Regulator de presiune Additel 780

  Producator: Additel

  Additel 780 oferă două game de bază: până la 70 bar (1.000 psi) și până la 200 bari (3.000 psi). Domeniul de bază definește domeniul de control maxim al controlerului. Fiecare configurație include un senzor de control care vă permite să preselectați intervalul de senzori cel mai potrivit pentru aplicația dvs.

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro