Regulator de presiune Additel 780


Additel 780 oferă două game de bază: până la 70 bar (1.000 psi) și până la 200 bari (3.000 psi). Domeniul de bază definește domeniul de control maxim al controlerului. Fiecare configurație include un senzor de control care vă permite să preselectați intervalul de senzori cel mai potrivit pentru aplicația dvs.Producător:
Additel
Cod produs:
ADT-780

 • Descriere
 • Specificații

Fiecare controler din seria Additel 780 vine cu un motor inteligent de presiune configurat pentru unul dintre numeroasele intervale de presiune oferite. Senzorii de precizie standard sunt certificați cu o precizie de 1 an de 0,02% FS. Senzorii de precizie pe bază de cuarț îmbunătățesc specificația de precizie de 1 an la 0,005% citire + 0,005% FS. Additel 780 oferă două game de bază: până la 70 bar (1.000 psi) și până la 200 bari (3.000 psi). Domeniul de bază definește domeniul de control maxim al controlerului. Fiecare configurație include un senzor de control care vă permite să preselectați intervalul de senzori cel mai potrivit pentru aplicația dvs. Pot fi utilizați senzori externi și interni, permițând extinderi viitoare ale razei și preciziei.

GENERALITATI

Regulatorul de presiune din seria ADT780 este un dispozitiv de banc de inalta precizie, dotat cu caracteristici și funcționalitati de top, ramânand totuși extrem de ușor de utilizat. ADT780 se bazează pe reputația Additel de a furniza produse de calibrare a presiunii durabile, precise, de calitate pentru diverse aplicații în laborator si in câmp. Seria Additel 780 oferă două domenii de bază: până la 1000 psi (70 bari) și până la 3000 psi (200 bari). Domeniul de bază stabilește intervalul maxim de control al regulatorului. Fiecare configurație include un senzor de control care este preselectat in domeniul cel mai potrivit pentru aplicația dumneavoastră. Senzorii externi și interni pot fi utilizati pentru extinderea domeniului si a preciziei in viitor.

DESIGN MODULAR

Fiecare unitate este dotată cu un modul de presiune inteligent configurat pe domeniul solicitat. Precizia standard de 0,02% FS este realizata cu senzori de presiune din silicon . Senzorii de presiune de cuarț sunt folositi pentru a îmbunătăți precizia la 0,005% din valoarea citită + 0,005% FS. Fiecare senzor a fost special îmbatranit, testat și verificat înainte de asamblare. După asamblare fiecare senzor are realizata compensarea de temperatură în intervalul 0-50 °C. Seria Additel 780 permite echiparea cu un senzor de presiune internă și un senzor de presiune externă. Designul modular al acestei unități permite interschimbabilitatea senzorilor interni cat și externi cu alte module de presiune inteligente. În plus față de modulul de presiune inteligent, seria Additel 780 are incorporat si un senzor barometric. Acest lucru permite comutarea între presiuni relative si presiuni absolute masurate.

SOLUTIE AUTONOMA

Regulatoarele tipice de presiune necesita o butelie de azot care face dificilă mutarea instalatiei. Folosirea buteliei de azot poate constitui in multe cazuri o problema ( necesita reincarcare periodica, verificare, deplasari, etc). Nu este cazul la Seria Additel 780. Additel 780 este unic prin aceea că, cu pompa electrica opțională, poate genera presiuni până la 1000 psi (70 bari), fără a fi nevoie de o butelie de gaz.

FUNCTII AUXILIARE DE PROCES

Regulatorul de presiune ADT780 poate realiza o gamă foarte largă de aplicații. Alte facilitati incorporate includ masurarea curentului și tensiunii de la traductor, alimentare buclei de 24 V, comunicatie HART® si Profibus PA, capacitatea de testare a presostatelor și multe altele.

 • domenii de masura de la vid până la 3000 psi ( 200 bari )
 • senzori inteligenți interschimbabili detasabili
 • soluție autonomă pana la 70 bari , fără a fi necesara o butelie de gaz , atunci când este utilizat cu pompa electrica si amplificator
 • model standard cu precizia de 0,02 % din întreaga scală, optional model cu o precizie de 0,005 % din citire + 0,005 % din întreaga scală
 • comunicație Wi-Fi
 • compensare totala a temperaturii in domeniul 0 - 50 ° C
 • comunicatie HART și Profibus PA
 • display color mare de 7 " cu ecran tactil
 • control al stabilității de 0,003 % F.S.
 • barometru incorporat
 • interfață cu utilizatorul bazată pe pictograme ușor de utiliza

Alte produse care v-ar putea interesa

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro