Comunicator universal HART Meriam MFC 5150


Meriam MFC 5150 disponibil în modelele ATEX (sigure intrinsec) și Non-ATEX, MFC5150 citește direct Descrierile dispozitivelor fără traduceri sau abonamente, permițând comunicarea cu orice dispozitiv HART® înregistrat sau neînregistrat. Acest lucru vă asigură că transmițătorul dvs. HART® se va conecta, indiferent de marcă sau model.  Meriam MFC 5150 este construit pe infrastructura SDC-625 și rulează Windows CE. Cu un procesor de 1 GHz și un card Micro SD de 4 GB, acest comunicator HART® este ideal pentru toate nevoile dumneavoastră de stocare a datelor. Ecranul tactil de 4,3 inchi oferă o vizualizare excelentă anti-orbire, permițând o utilizare confortabilă pe mobil în întuneric sau în lumina puternică a soarelui. Toate funcțiile sunt ușor de navigat prin tastatura QWERTY completă și pictograme intuitive similare unui smartphone. Dispozitivul HART portabil oferă, de asemenea, căi de meniu hyperlink, comenzi rapide învățabile specifice dispozitivului, pornire instantanee, mai multe limbi, context de ajutor, video și acces TAB la panouri ca pe un computer.Producător:
Meriam
Cod produs:
MFC-5150

  • Descriere
  • Specificații

Meriam MFC 5150 disponibil în modelele ATEX (sigure intrinsec) și Non-ATEX, MFC5150 citește direct Descrierile dispozitivelor fără traduceri sau abonamente, permițând comunicarea cu orice dispozitiv HART® înregistrat sau neînregistrat. Acest lucru vă asigură că transmițătorul dvs. HART® se va conecta, indiferent de marcă sau model.  Meriam MFC 5150 este construit pe infrastructura SDC-625 și rulează Windows CE. Cu un procesor de 1 GHz și un card Micro SD de 4 GB, acest comunicator HART® este ideal pentru toate nevoile dumneavoastră de stocare a datelor. Ecranul tactil de 4,3 inchi oferă o vizualizare excelentă anti-orbire, permițând o utilizare confortabilă pe mobil în întuneric sau în lumina puternică a soarelui. Toate funcțiile sunt ușor de navigat prin tastatura QWERTY completă și pictograme intuitive similare unui smartphone. Dispozitivul HART portabil oferă, de asemenea, căi de meniu hyperlink, comenzi rapide învățabile specifice dispozitivului, pornire instantanee, mai multe limbi, context de ajutor, video și acces TAB la panouri ca pe un computer.

- citeste DD urile de la producatori direct in formatul lor nativ ( fara a avea nevoie de fisier tradus pentru comunicare )

- singurul instrument de acest gen care comunica cu orice aparat HART (inregistrat sau neinregistrat la fundatia HART )

- revizii protocol : HART 5 , 6 , 7

- capacitate memorie : 256 MB RAM , 512 MB Flash , 4 GB pe SD Card pentru aplicatii si drivere

- memorie dedicata pentru cca. 10.000 de configuratii de aparate HART

- comunicatie foarte rapida cu traductoarele , tipic 10 secunde de la conectare , datorita sistemului de operare dedicat

- conexiune la PC : port USB

- configurari aparate : view , back up , restore , copy

- Certificare ATEX : EX ia IICT4 , pentru lucru in zone cu pericol potential de explozie

- upgrade direct de pe internet de pe situl producatorului , gratuit

- display : 4,3 inch ( 10,92 cm ) 1/4 VGA , TFT color , 24 biti , 480 x 272 pixeli cu backlight

- alimentare : baterie reincarcabila Li-Ion , 3,7 V cc / 2000 mA , durata de utilizare tipic 15 ore de lucru continuu

- temperatura de operare : -10....50 ◦C

- dimensiuni / greutate : 303 x 142 x 48 ( mm ) / 0,95 kg

- livrare cu : set testere HART cu rezistor 250 Ω , carcasa de protectie cauciuc , geanta protectie din material soft , cablu USD si card SD , statie de incarcare 240 V, 50/60 Hz , manual de utilizare pe CD .

Alte produse care v-ar putea interesa

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro