Despre noi

EUROCONTROL este un furnizor de top pentru aparatura de masura si control si solutii de masurare , cu sediul in zona de nord a capitalei Romaniei , Bucuresti .

Stafful nostru include ingineri de aplicatie care sa va ajute sa alegeti produsul adecvat aplicatiei dvs. Noi vindem doar produse in care credem si care au valoare pentru client .

Oferim gratuit suport nelimitat pentru clientul nostru prin telefon si email pe toata durata utilizarii produsului . Preturile noastre sunt corecte si scopul nostru este sa va satisfacem cerintele in totalitate .

Suntem la dispozitia dvs. cu produse precum: Termometru infrarosu, Camera termoviziune Flir, Camera termala, Calibrator de proces, Calibrator presiune, Baie termostatata, Baie cu gheata,  Calibrator senzori de suprafata, Termocuple, Termorezistente, Calibrare termometre digitale, fabricate de companii de marca, cum ar fi : Additel Corp., Meriam Process Technologies, Time Electronics, Electronic Temperature Instruments UK, HT Italia, Extech Instruments, Flir, Valcom, Brainchild, etc .

Enumeram doar cateva motive pentru care sa lucrati cu noi : suport tehnic nelimitat , cele mai bune preturi , branduri de top , cele mai rapide si convenabile metode de livrare si transport .

Deci …..destul despre noi . Cum va putem ajuta ?

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro