Pompa de joasa presiune pneumatica Additel 901B


Pompa de testare de joasă presiune 901B este o pompă de presiune acţionată manual, capabilă să genereze presiuni de la -0,4 bar (-6 psi) la 0,4 bar (6 psi). O presă cu șurub de înaltă calitate este proiectată pentru reglarea fină a presiunii cu o rezoluție de reglare de până la 0,1 Pa (0,001 mbar). 901B este un calibrator de joasă presiune foarte stabil. Utilizează o cameră cu burduf izotermă concepută pentru a reduce efectele potențiale ale schimbărilor de temperatură ambientală. Două fitinguri strânse manual instalate pe pompă permit conectarea și deconectarea ușoară la pompa de testare fără a fi nevoie de bandă PTFE sau chei. Additel 901B este proiectat pentru aplicații de joasă presiune care necesită testare și calibrare precise la presiune joasă. Poate fi folosit pentru a calibra manometre de joasă presiune, transmițătoare sau alte manometre.Producător:
Additel
Cod produs:
ADT-901B

 • Descriere
 • Specificații

Pompa de testare de joasă presiune 901B este o pompă de presiune acţionată manual, capabilă să genereze presiuni de la -0,4 bar (-6 psi) la 0,4 bar (6 psi). O presă cu șurub de înaltă calitate este proiectată pentru reglarea fină a presiunii cu o rezoluție de reglare de până la 0,1 Pa (0,001 mbar). 901B este un calibrator de joasă presiune foarte stabil. Utilizează o cameră cu burduf izotermă concepută pentru a reduce efectele potențiale ale schimbărilor de temperatură ambientală. Două fitinguri strânse manual instalate pe pompă permit conectarea și deconectarea ușoară la pompa de testare fără a fi nevoie de bandă PTFE sau chei. Additel 901B este proiectat pentru aplicații de joasă presiune care necesită testare și calibrare precise la presiune joasă. Poate fi folosit pentru a calibra manometre de joasă presiune, transmițătoare sau alte manometre.

 • pentru verificarea traductoarelor, inregistratoarelor si controlerelor de presiune, manometrelor, presostatelor
 • domeniu de presiune : -400 ÷ +400 mbari , pneumatic ( cu aer ) , rezolutie 0,001 mbar
 • valva de reglaj fin a presiunii finale de iesire
 • reglajul brut se face separat de reglajul fin
 • inalta stabilitate, datorita camerei izoterme utilizate pentru a reduce influenta temperaturii mediului inconjurator
 • valva de ventilare , care permite eliberarea in siguranta a aerului din circuit si reducerea controlata a presiunii pentru testare hysteresis ( 100% FS ….0% FS )
 • valva de izolare care separa/izoleaza manifoldul pompei de reglajul fin si de sistemul exterior , permitand o stabilitate perfecta prevazuta cu filtru/trapa pentru umiditate/lichid/praf, cu rolul de a preveni contaminarea pompei, lichidul rezidual este colectat si evacuat la depresurizare
 • manifold cu 2 iesiri de ¼ NPT – F pentru conectare la etalonul de presiune si aparatul de testat ( sau 2 x G 1/4 F, 2 x G ½ F, 2 x ½ NPT F, se va alege la contractare) livrata cu conector rapid operabil la mana , la fiecare port , ce permite conectarea usoara , fara banda teflon sau cheie
 • dimensiuni 24,5 x 16,5 x 14,5 cm ,
 • greutate cca. 1,6 kg
 • kit standard de livrare : pompa , 20 x O ringuri , manual .

Alte produse care v-ar putea interesa

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro