Manometre digitale de precizie pentru calibrari

 • Manometru digital etalon Additel 680

  Producator: Additel

  Cu tehnologie avansată de microprocesor și senzori de presiune din siliciu de ultimă generație, manometrele digitale Additel 680 oferă o soluție precisă, fiabilă și economică pentru o gamă largă de aplicații de presiune. Sunt pline de funcționalități și remarcabil de ușor de utilizat. Pentru a obține cele mai bune performanțe, fiecare senzor de presiune din silicon din manometrele noastre este îmbătrânit, testat și ecranat special înainte de asamblare.

 • Manometru digital etalon Additel 681

  Producator: Additel

  La Additel, acuratețea complet compensată de temperatură înseamnă că fiecare senzor este testat la presiune la diferite temperaturi ambientale de la -10°C la 50°C. Folosind aceste date de testare, coeficienții individuali sunt generați și stocați în contor care caracterizează performanța acestuia pe întregul interval de temperatură compensată. Additel 681 are un rating IP67, ceea ce înseamnă că este rezistent la praf și apă și poate fi scufundat până la un metru sub apă.

 • Manometru etalon digital Additel 685

  Producator: Additel

  Manometrele digitale Additel 685 sunt de top, cu un ecran tactil uimitor de ușor de utilizat și de citit. Structura complet nouă și modernă a meniului și interfața cu utilizatorul oferă o experiență nouă și revigorantă atunci când lucrați cu manometre. Acest mod complet nou de interfață cu instrumentele noastre face ca utilizarea instrumentelor Additel 685 să fie o adevărată plăcere. Dispunând de tehnologie cu microprocesor, senzori de presiune din siliciu de ultimă generație și memorie bogată la bord, aceste instrumente atractive și complet compensate de temperatură oferă performanța, durabilitatea și fiabilitatea pe care le așteptați de la produsele Additel autentice. Fiecare Additel 685 este, de asemenea, certificat IP67 pentru a vă proteja investiția în medii cu praf și/sau umezeală.

 • Manometru etalon digital Additel 685Ex

  Producator: Additel

  Manometrele digitale Additel ADT685 sunt de top, cu un ecran tactil uimitor de ușor de utilizat și de citit. Structura complet nouă și modernă a meniului și interfața cu utilizatorul oferă o experiență nouă și revigorantă atunci când lucrați cu manometre. Acest mod complet nou de interfață cu instrumentele noastre face ca utilizarea instrumentelor ADT685 să fie o adevărată plăcere. Dispunând de tehnologie cu microprocesor, senzori de presiune din siliciu de ultimă generație și memorie bogată la bord, aceste instrumente atractive și complet compensate de temperatură oferă performanța, durabilitatea și fiabilitatea pe care le așteptați de la produsele Additel autentice. ADT685Ex acceptă cerințe de siguranță intrinsecă și este pregătit pentru măsurarea și înregistrarea presiunii în cele mai solicitante medii. Fiecare Additel 685 este, de asemenea, certificat IP67 pentru a vă proteja investiția în medii cu praf și/sau umezeală.

 • Manometru etalon digital Additel 686

  Producator: Additel

  Additel 686 este un manometru digital precis, cu un design modern și robust. Un număr mare de senzori de presiune sunt disponibili pentru manometrul Additel 686; acestea acoperă domeniul de la ±2,5 mbar la 0…4200 bar. Manometrele au o celulă de măsurare barometrică integrată. Operarea intuitivă se face prin intermediul unui ecran tactil color. Manometrul are opțiuni de comunicare prin Bluetooth și USB. Opțional este disponibilă o versiune cu WiFi sau RS232. În plus, este disponibilă opțional o funcție de înregistrare de date pentru înregistrarea valorilor măsurate.

 • Manometru etalon digital Meriam M1000

  Producator: Meriam

  Meriam M1000 este esențial pentru o varietate de aplicații de presiune. Calibratorul cu o singură funcție este portabil și oferă o serie de caracteristici, cum ar fi o interfață de utilizator ușoară și intuitivă, cu conexiuni de presiune convenabile. Este echipat cu o precizie de +/- [(0,02% din FS) + (0,005% din citire)] și o gamă largă de senzori de presiune disponibili pentru diferite aplicații.

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro