Pompe de presiune pentru calibrari

 • Pompa de joasa presiune pneumatica Additel 901B

  Producator: Additel

  Pompa de testare de joasă presiune 901B este o pompă de presiune acţionată manual, capabilă să genereze presiuni de la -0,4 bar (-6 psi) la 0,4 bar (6 psi). O presă cu șurub de înaltă calitate este proiectată pentru reglarea fină a presiunii cu o rezoluție de reglare de până la 0,1 Pa (0,001 mbar). 901B este un calibrator de joasă presiune foarte stabil. Utilizează o cameră cu burduf izotermă concepută pentru a reduce efectele potențiale ale schimbărilor de temperatură ambientală. Două fitinguri strânse manual instalate pe pompă permit conectarea și deconectarea ușoară la pompa de testare fără a fi nevoie de bandă PTFE sau chei. Additel 901B este proiectat pentru aplicații de joasă presiune care necesită testare și calibrare precise la presiune joasă. Poate fi folosit pentru a calibra manometre de joasă presiune, transmițătoare sau alte manometre.

 • Pompa de joasa presiune pneumatica Additel 912A

  Producator: Additel

  Pompa de testare pneumatică de joasă presiune 912A este o pompă de presiune acţionată manual, capabilă să producă presiuni de la 95% vid până la 4 bar (60 PSI). O presă cu șurub de calitate este proiectată pentru reglarea fină a presiunii, cu o rezoluție de reglare de până la 0,001 mbar (0,1 Pa). 912A este un calibrator de joasă presiune foarte stabil. Utilizează o cameră cu burduf izotermă concepută pentru a reduce efectele potențiale ale schimbărilor de temperatură ambientală. Majoritatea pompelor folosesc o supapă de reținere și nu sunt bine izolate, ceea ce duce la fluctuații mari de presiune atunci când temperatura ambientală se modifică sau când dispozitivul este atins. 912A nu folosește supapă de reținere și este remarcabil de stabil. Două fitinguri strânse manual de pe pompă permit conectarea și deconectarea ușoară la pompa de testare fără a fi nevoie de bandă PTFE sau chei. 912A este o pompă de testare de referință ideală pentru aplicații de joasă presiune.

 • Pompa de presiune pneumatica Additel 914A

  Producator: Additel

  Pompa pneumatică de testare a presiunii 914A este o pompă de presiune acţionată manual, capabilă să producă presiuni de la 95% vid până la 375 psi (25 bar). O presă cu șurub de înaltă calitate este proiectată pentru reglarea fină a presiunii, cu o rezoluție de reglare de până la 10 Pa (0,1 mbar). O supapă de închidere special concepută face ca presiunea să fie cât mai stabilă posibil în timpul calibrării. Un izolator gaz-lichid încorporat protejează pompa de umiditate și murdărie, reducând întreținerea. Doi conectori rapizi strânși manual de pe pompă permit conectarea și deconectarea ușoară la pompa de testare fără a fi nevoie de bandă PTFE sau chei. 914A este o pompă de testare comparativă ideală pentru calibrarea echipamentelor sub presiune.

 • Pompa de presiune pneumatica Additel 916A

  Producator: Additel

  Pompa de testare a presiunii pneumatice 916A este o pompă de presiune acţionată manual, capabilă să producă presiuni de la 95% vid până la 600 psi (40 bar). O presă cu șurub de înaltă calitate este proiectată pentru reglarea fină a presiunii, cu o rezoluție de reglare de până la 10 Pa (0,1 mbar). O supapă de închidere special concepută face ca presiunea să fie cât mai stabilă posibil în timpul calibrării. Un izolator gaz-lichid încorporat protejează pompa de umiditate și murdărie, reducând întreținerea. Doi conectori rapizi strânși manual de pe pompă permit conectarea și deconectarea ușoară la pompa de testare fără a fi nevoie de bandă PTFE sau chei. 916A este o pompă de testare comparativă ideală pentru calibrarea echipamentelor sub presiune.

 • Pompa de inalta presiune pneumatica Additel 917

  Producator: Additel

  Pompa de testare a presiunii pneumatice Additel 917 este o pompă de presiune acţionată manual, capabilă să genereze presiuni de la 95% vid până la 1.000 psi (70 bar). O presă cu șurub de înaltă calitate este proiectată pentru reglarea fină a presiunii, cu o rezoluție de reglare de până la 10 Pa (0,1 mbar). O supapă de închidere special concepută face ca presiunea să fie cât mai stabilă posibil în timpul calibrării. Un izolator gaz-lichid încorporat protejează pompa de umiditate și murdărie, reducând întreținerea. Doi conectori rapizi strânși manual de pe pompă permit conectarea și deconectarea ușoară la pompa de testare fără a fi nevoie de bandă PTFE sau chei. Additel 917 este o pompă de testare comparativă ideală pentru calibrarea echipamentelor sub presiune.

 • Pompa de inalta presiune pneumatica Additel 918

  Producator: Additel

  Pompa pneumatică manuală cu pârghie Additel 918 acoperă domeniul de presiune de la -0,95 la 100 bar. Pompa se caracterizează prin calitatea sa ridicată și ușurința în utilizare. Volumul fin integrat permite reglarea precisă a presiunii de testare necesare. O supapă de „închidere” asigură stabilitatea setului de presiune. Un separator de lichid integrat protejează pompa de umiditate și murdărie, reducând astfel lucrările de întreținere. Pompa Additel 918 este furnizată cu doi conectori rapizi (disponibile diferite filete de conectare). Prin urmare, nu este necesară utilizarea benzii de teflon sau a sigiliilor.

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro