Termometre portabile infrarosu

 • Termometru in infrarosu ETI Raytemp 3

  Producator: Eti

  Termometrul cu infraroșu ETI RayTemp 3 este ideal pentru utilizarea în industria alimentară. Este compact, ușor și ușor de utilizat. Pur și simplu țintiți și apăsați pe trăgaci pentru a afișa temperatura elementului măsurat. În plus, ecranul LCD va afișa temperatura maximă. Termometrul cu infraroșu RayTemp®3 măsoară temperatura în intervalul de la -60 la 500°C cu o precizie asigurată de ±1°C în intervalul critic al alimentelor de la 0 la 65°C, în afara acestui interval ±2°C sau ±2 % din citire, oricare dintre acestea este mai mare la o temperatură ambiantă cuprinsă între 15°C și 25°C, cu o repetabilitate de ±1°C a citirii. ETI Raytemp® 3 încorporează un afișaj LCD clar, ușor de citit, cu indicație de baterie scăzută, laser și iluminare de fundal și o funcție de oprire automată care oprește instrumentul după 15 secunde, maximizând durata de viață a bateriei. ETI RayTemp® 3 este ideal pentru măsurarea temperaturii suprafeței alimentelor, eliminând nevoia de a atinge sau contamina alimentele pe care le măsurați, evitând riscul de contaminare încrucișată. Unitatea poate fi folosită de oricine, deoarece nu este nevoie să focalizați sau să reglați instrumentul. Fiecare ETI RayTemp®3 are un singur buton, care permite utilizatorului să selecteze °C sau °F. Termometrul încorporează și un laser circular, care vă permite să vizați cu precizie diametrul zonei de măsurat. Pe măsură ce vă apropiați sau mai departe de țintă, cercul laser își schimbă diametrul. Unitatea încorporează un raport optic de 12:1 (raport distanță țintă/diametru) și o emisivitate fixă de 0,97, ceea ce o face mai potrivită pentru alimentele răcite și congelate, deși acest termometru poate fi utilizat pentru o gamă largă de alte aplicații.

 • Termometru in infrarosu ETI Raytemp 8

  Producator: Eti

  Termometrul cu infraroșu ETI RayTemp 8 este compact, în formă de pistol, ușor și ușor de utilizat. Pur și simplu țintiți, apoi apăsați pe trăgaci pentru a afișa temperatura elementului măsurat. Ecranul LCD oferă o citire digitală a temperaturii în intervalul de la -60 la 500°C. Acest termometru cu infraroșu are un afișaj LCD clar, ușor de citit, cu indicație de baterie scăzută și încorporează o funcție de oprire automată care oprește instrumentul după 60 de secunde, maximizând durata de viață a bateriei. ETI RayTemp 8 are acum un indicator laser cu opt puncte, care vă permite să vizați cu precizie diametrul zonei de măsurat. Pe măsură ce vă apropiați sau mai departe de țintă, cercul laser își schimbă diametrul. Tastatura cu trei butoane a ETI RayTemp® 8 permite utilizatorului să selecteze °C/°F și max/min. În plus, poate fi afișată diferența dintre temperatura maximă și minimă și temperatura medie.

 • Termometru in infrarosu ETI Raytemp 38

  Producator: Eti

  ETI RayTemp 38 este un termometru profesional cu infraroșu, în formă de pistol, fără contact, cu aliniere cu două puncte cu laser. Termometrul încorporează un raport optic de 50:1 (raport distanță țintă/diametru), acesta permite utilizatorilor să măsoare ținte mici de la distanță. Utilizatorul stă la o distanță sigură și confortabilă față de țintă, îndreaptă termometrul spre suprafața de măsurat, apasă pe trăgaci și citește instantaneu temperatura. Ideal pentru măsurarea temperaturii oricărui articol greu de atins. Acest lucru permite utilizatorului să măsoare majoritatea suprafețelor cu precizie și rapiditate. Acest termometru cu infraroșu măsoară temperatura suprafeței în intervalul de la -59,9 la 999,9 °C cu o rezoluție de 0,1 °C (de la -9,9 la 199,9 °C) sau 1 °C. ETI RayTemp® 38 încorporează o funcție de oprire automată care oprește instrumentul după 60 de secunde, maximizând durata de viață a bateriei. Această funcție poate fi dezactivată, dacă este necesar. Fiecare unitate încorporează un afișaj LCD personalizat clar, ușor de citit, iluminat din spate, care indică atât temperatura, cât și emisivitatea. Termometrul dispune de o tastatură cu patru butoane, permițând utilizatorului să selecteze modul dorit, adică temperaturile maxime, minime, diferențiale și medii, să vizualizeze alarmele maxime și scăzute și să ajusteze emisivitatea de la 0,1 la 1,0 în trepte de 0,01 (implicit stabilit la 0,95)

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro