Miliohmetre si microohmetre

 • Microohmetru digital Megabrass MPK 256

  Producator: Megabrass

  Microohmmetrul digital Megabrass MPK-256 este un instrument portabil, controlat de microprocesor, utilizat pentru măsurarea precisă a rezistențelor întrerupătoarelor și contactelor întrerupătoarelor, înfășurărilor de transformator și motor, mostre de fire și cabluri, îmbinări în bare etc., utilizând curenții de testare de la 1 mA până la 10 A.

 • Microohmetru digital Megabrass MPK 102e

  Producator: Megabrass

  Microohmetrul Megabrass MPK102e este un instrument portabil, controlat de microprocesor, folosit pentru a măsura cu precizie rezistențe de contact foarte mici ale întrerupătoarelor și întrerupătoarelor, barelor colectoare, înfășurării transformatoarelor și motoarelor etc., cu curenți de testare de la 1 mA la 100 A. Utilizează metoda celor 4 terminale pentru a evita erorile de măsurare cauzate de cablurile de testare și rezistențele de contact ale acestora.

 • Miliohmetru digital MEGABRASS MO-2Ke

  Producator: Megabrass

  Miliohmetru MEGABRASS MO-2Ke este un instrument portabil, controlat de microprocesor, folosit pentru a măsura cu precizie rezistențele contactelor, comutatoarelor, transformatorului și înfășurărilor motorului etc., utilizând curenți de testare de la 1 mA până la 1 A. Utilizează principiul de măsurare de tip Kelvin (4-borne), eliminând astfel erorile cauzate de plumb și rezistențele de contact.

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro