Camere termoviziune

 • Camera termoviziune compacta Flir E8-XT

  Producator: Flir

  FLIR E8-XT este o camera termografica pentru diagnosticarea problemelor electrice, mecanice și ale cladirilor, datorită detectorului său infraroșu de 76800 (320 × 240) pixeli și domeniului de masura extins de la -20°C la 550°C.

  Algoritmul de imbunătățire a imaginii FLIR MSX® oferă detalii extraordinare. FLIR Systems a dezvoltat tehnologia "MSX" ce permite afisarea detaliilor obiectelor din domeniul vizibil direct in imaginea termala, obtinand astfel o imagine cu mult mai multe informatii decat cele furnizate de o camera termografica simpla.

 • Camera termoviziune compacta Flir E86

  Producator: Flir

  FLIR E86 este o camera cu termoviziune dotata cu un senzor termal de ultima generatie, ideala pentru o utilizare profesionala in aproape orice tip de aplicatie in domeniul de masurare -20 ... +1500°C (inspectii electrice si mecanice, mentenanta predictiva, scanarea termica a cladirilor, imagistica medicala si cercetare). FLIR Systems a dezvoltat tehnologia "MSX" ce permite afisarea detaliilor obiectelor din domeniul vizibil direct in imaginea termala, obtinand astfel o imagine cu mult mai multe informatii decat cele furnizate de o camera termografica simpla.

 • Camera termoviziune Flir GFx320

  Producator: Flir

  Camera de termoviziune FLIR GFx320 este unica in lume atat prin performante cat si prin capacitatea de putea sa "vada" scurgerile de gaze intr-o atmosfera cu potential eploziv.
  Cu ajutorul camerelor GFx320 se pot vizualiza de la distanta, in deplina siguranta, pierderile de gaze fara ca operatorul sa fie in pericol. FLIR GFx320 poate vizualiza scurgerile de metan si alti compusi volatili (VOCs).

Str. George Bacovia nr.12A, Voluntari, Ilfov, 077190

Sună-ne la

+4 0744 328 339

Scrie-ne la

sales@eurocontrol.ro